tiistai 3. tammikuuta 2012

Atsuii...

Flunssainen Uuden Vuoden Tervehdys, elikäs Terveempää tätä Vuotta :-)!

Vuosi vaihtui työn merkeissä. Aattona iltavuoro, uudenvuodenpäivänä aamuvuoro ja siinä välissä takapäivystys. Joulunaikaan olin viikon vapaalla, joten ihan oikeutettua tuo työrupeama uutena vuotena oli.

Pihassani on grillikatos, jota saa käyttää talon asukkaat sekä kolmessa vuokramökissä olevat turistit. Tämän parin kuukauden aikana en ole ketään siellä nähnyt.
Nyt järjestin suomalaisen kollegan kanssa grillikotaan puut, kynttilät ja jäälyhdyn polulle. Ennen puolta yötä meitä taisi olla lähemmäs kymmenen vastaanottamassa tulevaa vuotta. Ensiksi suomalaisten uusi vuosi ja tuntia myöhemmin norjalaisten.
Ilotulitus sekä pauke oli sellainen, etten ole varmaan eläissäni nähnyt niin paljon raketteja yhteensä. Ennen puolta yötä ammuskeltiin vain muutama pamaus, lähes kaikki siis h-hetkellä. Taivas oli pitkään valoisana ja tunturit näkyivät komeasti. Uutisissa oli "puhetta jos ei tänä vuonna oikein kovasti ammuskeltas niitä hätäraketteja". Muutamia ammuttiin Lyngseidetissäkin, komeita olivat.

Työmaalle on rantautunut mahdoton flunssa-aalto. Senioirikollegat ovat sitä mieltä, että asukkaat ovat vilustuneet, kun nuorempi väki tuulettaa niin kovasti. Joopa-joo. Eipä tarvinnut vahtia vaeltavia asukkaita pyhän seudussa, kun suurin osa oli pedissä reporankana.
Nyt oon itse ollut melkein 2vuorokautta vaakatasossa. Eilen en jaksanut pitää silmiä auki, vaan nukahtelin koko ajan. Tänään olen ollut jo suurimmaksi osaksi hereillä, mutta pystyasennossa alkaa huimata. Taitaa tästä taas poskiontelotulehdus tulla, totuttuun tapaan.

Tässä tilastoa blogini lukijoista. En olisi uskonut, että esim. Brasiliasta joku löytää nämä kirjoitukseni. Hieno juttu :-)
Suomi 3872, Norja 436, Ruotsi 52, Venäjä 39, Yhdysvallat 32, Saksa 23, Brasilia 5, Ranska 3 ja Iso-Britannia 3.

Taidan mennä maate...
1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista ja hyvää uutta vuotta! Olisi kiva tulla katsastamaan grillikota :)

    VastaaPoista