maanantai 12. syyskuuta 2011

Kokkihommia ja vaaleja

Sain sulan hattuuni viime viikolla. Toin työmaalle suomalaista ruokakulttuuria, ja suosio oli suuri. Kuin myös ihmetys, miten osaan laittaa sellaista ruokaa. Ruokalaji oli....kaurapuuro!!!
Olin jo heti ensimmäisinä päivinä päättänyt, että vielä joku aamu tai ilta isken, ja tarjoan jotain terveellisempää kuin se hilloleipä. Ei tehnyt hilloleipä kauppansa, kun vatsat olivat täynnä lämmintä ja ravitsevaa kaurapuuroa :-).

Lauantaina kävin säästämässä Levillä. Koska olin muutenkin siellä, kävin kysymässä kampaamopalveluja Levi Spa'ssa. Lyngseidetissä hiusten leikkaus ja tyvivärjäys olisi ollut 150€ ja Levillä 65€. Varasin jo seuraavankin ajan valmiiksi. Hintaero oli niin huomattava.

Tänään on Norjassa kunnallis- ja kirkollisvaalit. Vaalityötä on tehty näinkin pienellä paikkakunnalla varsin mittavasti. Postilaatikossa on ollut joka päivä mainoksia, mikä on ärsyttävää. Myös kauppojen edessä on ollut innokkaita mielipiteiden kyselijöitä.
Täällä on muuten mielenkiintoinen perinne. Vaalipäivänä ei saa missään myydä alkoholia. Ei siis kaupassakaan eikä ravintoloissa. Mielenkiintoista, näkyykö huomisessa lehdessä kuohujuomien poksauttelukuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti