sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ilmoja on pidelly

Maanantai ja tiistai satoi taivaan täydeltä lunta, tänne kyläänkin. Kyllä oli maa kaunis, puhdas ja pehmeä. Keskiviikko ja torstai satoi taivaan täydeltä vettä. Miten voi niin paljon sataakaan, en ole ennen moista kokenut. Perjantaina alkoi vieno lumikiteidein leijailu, ja nyt onkin jo kolmatta päivää pikku pakkanen. Lunta on sen verran, että maa on peittynyt, ehkäpä 3-4cm. Alku viikoksi on luvattu jälleen plussakeliä. Elikäs varsin vaihtelevaa on ilma.

Näkymä aamiaispöydästä

Näkymä makuuhuoneen ikkunasta

Joulupukki on juurtunut Lyngseidetin lauttarantaan. Norjalaiset on muuten sitä mieltä, että suomalaiset ovat "varastaneet" joulupukin norjalaisilta. Ja nyt yrittävät sitä samaa revontulilla.

Lauttareitti Lyngseidetistä Olderdaleniin kulkee ikkunani alta


Muutin eilen uuteen ja omaan kotiin. Olen tosi iloinen ja onnellinen tästä. Vaikka tuolla hotellilla, jossa muuten asuin 1,5kk, oli mukavaa ja kotoisaa, oma on aina oma. Vaikka on vuokrattukin.

Makuuhuoneen ikkunalta

Olohuone

Kylpyhuone

3 kommenttia:

 1. Hei kiva, kun kirjoitit blogissani, että sullakin on blogi. Mukavaa, että asut tässä ihan naapurissa :) Täällä oli ihan samat sääkuviot nyt menneellä viikolla kuin sieläkin.

  VastaaPoista
 2. Nyt olen minäkin kaikki blogin tekstit lukenut. Olet ollut kyllä aika hurja lähtiessäsi norjaan ilman kielen osaamista. En voi käsittää, miten olet selviytynyt :D
  Itse olen nyt ollut täällä Tromssassa harjoittelussa kolmisen viikkoa ja tuntuu, että olen ihan avuton, koska en kykene sanomaan tai ymmärtämään. Ja jos ymmärränkin, niin epäilen, ymmärsinkö oikein.
  Olisihan se ihanaa käydä Norjassa joku oikea työrupeamakin tekemässä, mutta lieneekö minussa yhtä paljon sinniä.

  VastaaPoista
 3. Hetukka, kuinka pitkään olet Tromssassa? Poikkea Lyngenissä tsekkaamassa tämä työpaikka. Sairaanhoitajan töitä tarjolla varmasti. Meitä suomalaisia sh:a tällä hetkellä 6.

  VastaaPoista