perjantai 9. maaliskuuta 2012

Naistenpäivää

Kilpisjärveltä.

Tulin keskiviikkona väsyneenä kymmenen päivän työputken jälkeen. Töistä on vaikea saada vapaaksi työvuorolistassa olevia työviikonloppuja. Niinpä vaihdamme suomalaisten kollegojen kanssa päittäin viikonloppuja, kun lähdemme pidemmäksi aikaa reissuun. Viime viikonloppuna tein sisään Pääsiäisen jälkeisen Suomireissun viikonlopun ja nyt on vuorossa oma työviikonloppu.

Vapaa päivää vietin Kilpisjärvellä täysi hoidossa. Täällä on tämän viikon "Valoa Saanalla" -tapahtuma, erilaisia vaihtoehtohoitoja. Eilisen aloitin Tarotkorttitulkinnassa. Sen jälkeen oli vuorossa Reiki Atlantis -hoito. Vuoden alussa alkanut pitkien hiuksien kasvattaminen päättyi eilen kampaajareissuun, väri vaihtui punaisesta oranssiksi. Myöhemmin päivällä kollegani avasi jumissa olleen rintarankani. Illalla vielä sauna ja avanto. Nukkumaan mennessä oli rento, rauhallinen ja levollinen olo. Ja nukuin niiin hyvin :-).

Pohjois-Norjassa on hiihtoloma tällä viikolla. Sen on huomannut Kilpisjärven raitilla. Norjalaisia on tosi paljon ja Kilpis-Hallissa ihan ruuhkaa. Eilisellä kauppareissulla näin neljä kollegaa työmaalta. Osalla heistä on asuntovaunu vakituisesti Kilpiksellä. Käyvät sitten viikonloppuja ja lomia täällä.

Nyt alan hoidella nettiasioita. Puolen päivän aikaan lähden ajelemaan kohti Lyngseidetiä ja iltavuoroa, voimaantuneena ja hyvillä mielin :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti