perjantai 26. elokuuta 2011

Peljästyminen

Huh, kylläpäs peljästyin. Vaikka ei ollutkaan aihetta. Tämä maantieteellinen etäisyys saa aikaan suuria tuntemuksia.
Sain töihin tekstiviestin:"Älä pelästy Facebookin kuvia - Otsi on ihan kunnossa". No tietenkin pelästyin. Onneksi Oskari oli ihan kunnossa, kun soitin hänelle viestin saatuani. Oli aamulla kouluun mennessä aivastanut ajaessaan moottoripyörää, ja ajanut ojaan. Onneksi vahingot oli vain aineellisia, katteet meni kevarista, mutta nuori mies on kunnossa, muutamaa naarmua lukuunottamatta. Hyvä näin. Josko kaatuminen opettaisi vaikka hiljentämään vauhtia ennen kuin aivastaa :-)

Tulin juuri aamuvuorosta. Lauantai ja sunnuntai on vapaita...tai piti olla. Jo viikolla mua pyydettiin sunnuntain aamuvuoroon, mutta en suostunut. Tänään Janne, nais(!)puolinen osastonhoitajamme pyysi sunnuntaina iltavuoroon, ja jotenkin siinä taas kävi niin, että lupauduin. Tosin vähän lyhennetty versio iltavuorosta. Tuleehan siitä korvaus ja extratyöstä "aikapankkiin" tunteja. Saan niitä sitten pitää vaikka silloin, kun pojilla on syysloma.

Lähikylässä on koko viikonlopun kestävä tapahtuma. Tänään oli illalla muutama ulkoilmakonsertti. Sinne ajattelin mennä. Ja huomenna käyn katsastamassa Tromssan kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti